Milieu Vêtements


Hur beställer man ?

Maila [email protected] och skriv vad du vill beställa, så ger vi dig ev. mer information om fraktkostnad, leverans etc.
Alternativt kommentera inlägget av varan du är intresserad av och märk ut vart vi ska/kan kontakta dig. (Bara vi som ser)

 Hur levererar ni?
Vi levererar kläder genom posten och kunden står då för frakten. Fraktkostnaden är oftast mellan 12-48 kronor. (För mer information posten.se) Kunden får alltid reda på det totala summan före betalning. Kunder lokalt (inom Oskarshamn) lämnar vi gärna varor öga mot öga om det är möjligt, för att slippa fraktkostnad. Vi är öppna för leveransförslag.

Hur betalar man?
Direkt eller genom ett bankkonto. För fler betalningsförslag, kontakta oss.

 Hur bestämmer ni priserna?
Vi försöker ha så låga priser som möjligt på våra Vintagekläder som är tvättade i miljövänligt tvättmedel. Kläder som är mer eftertraktat och mer inspirerande har också högre priser.

 Hur får ni ha ett företag när ni bara går i tvåan?
Vi driver ett  Ungdomsföretag UF , skolan är inblandad i de. Vanligast är att folk börjar driva ett UF-företag i trean. Fast vi valde att göra den i tvåan helt enkelt för projektarbetet.
"Genom Ung Företagsamhets utbildningar får ungdomar i gymnasiet möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Under ett år får de driva egna företag, så kallade UF-företag, och sälja verkliga varor och tjänster. Eleverna går igenom ett företags hela livscykel, från start till drift och avveckling och får på så sätt unik kunskap om och erfarenhet av företagande. Ungdomarna tar själva fram affärsidé, genomför marknadsundersökningar och skaffar startkapital. Till varje UF-företag knyts en rådgivare från det lokala näringslivet." Ung Företagssamhet

Går det att skänka kläder till erat företag?

Självklart, får man skänka. Det enda är att det inte är garanterat att plagget "får" vara med i vårat sortiment.  

Är det ni på bilderna?
Ja, vi har inte råd med att hyra in modeller.
Till shoppen: Vintage Shop

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback